Wimperextensions

 

Creabeauty past individuele wimperverlenging toe. Je ogen lijken groter en je bent altijd geschminkt. Bijzonder interessant zijn wimperextensions als je op vakantie gaat. Je kan met wimperextensions zwemmen in tegenstelling tot mascara. Hieronder vind je veel gestelde vragen en foto’s van klanten :

wimperextensions

Oogpotloden en -schaduw ?

Geen vette oogpotloden of oogschaduw. Gebruik liever drogere potloden of oogschaduw in poedervorm.

Hoe ontschminken ?

Gebruik geen vette ontschminkers met olie, maar op waterbasis.  Het beste is je ogen voorzichtig te ontschminken met een oorstokje.

Uitgroei retoucheren ?

Je kan uitgroei retoucheren : knip de wimpers af wanneer ze door uitgroei beginnen te hangen  Met mascara kan je verschil tussen eigen wimpers en extensions bijwerken. Nooit de extensions uittrekken : dit is gelijk aan epileren.

Mascara ontschminken ?

Gebruik geen waterproof mascara. Andere mascara mag u gebruiken daar waar retouches nodig zijn. Beste is de mascara erop te laten en niet te ontschminken. Mascara erafhalen betekent ook dat je je extensions er versneld afhaalt. Gelieve  net voor de bijwerking daarentegen goed te ontschminken : is er nog mascara op de wimpers, dan plakken de nieuwe extensions minder goed.

Wimperextensions verwijderen  ?

Heb je genoeg van je wimperextensions, dan kan je sneller van ze af met vaseline. Door het vet vallen ze sneller uit. Wil je ze onmiddellijk kwijt, dan kan je ze op een kwartiertje bij ons laten verwijderen.

wimperextensions

De eerste 48 uur niet… ?

Gebruik de eerste 48 uur geen mascara. Vermijd de wimpers nat te maken (douche, sauna, zwembad, stoombad…)

Hoe lang blijven wimperextensions ?

De wimperextensions vallen samen uit met de natuurlijke wimpers uit en houden dus maximaal 8 weken. Een retouche is aangeraden rond de 4 weken.
wimperextensions

Wimperextensions laten krullen ?

Een klassieke metalen wimperkruller beschadigt uw extensies. In ons salon gebruiken we C-krullen en de sterkere D-krullen. Extra krullen is dus niet meer nodig.

Allergische reactie op lijm ?

De lijm waarmee de extensions op je echte wimpers worden geplakt, kan je ogen irriteren.  Heb je gevoelige ogen, dan kan de lijm nog 48 uur irriteren. Als nodig, kan dokter Phil -mijn echtgenoot – je medicatie voorschrijven om ergste irritatie te voorkomen.  Is er recurrent een allergische reactie, dan moet de behandeling worden stopgezet.

Schade aan wimpers ?

Of je al of niet schade ondervindt, hangt grotendeels af hoe de wimpers worden gezet : hoeveelheid lijm, of natuurlijke wimpers aan mekaar klitten, … Beste is nooit te overdrijven en te kijken wat de natuurlijk wimper dragen kan : fijne wimpers bijvoorbeeld vragen fijnere extensions van maximum 1/3de langer dan de natuurlijke wimper.